Nieuws
Cartouche redt het niet

Cartouche heren 1 is er niet in geslaagd de hoofdklasse van het hockey te bereiken. In de derde en beslissende wedstrijd tegen HC Tilburg ging men op eigen veld met 1-2 ten onder. Voor zo’n 1500 toeschouwers startte Cartouche voortvarend. In de 13 minuut kwam de ploeg op 1-0 door Yorick van der Vis na een solo over het halve veld. Daarna waren er nog kansen voor de Voorburgers maar de Tilburgse doelman stond in de weg. Direct na rust sloeg HC Tilburg toe. De 1-1 was van Jip Krens, twee minuten later scoorde Rik Sprengers. Cartouche moest aan de bak maar een viertal strafcorners leverden geen goal meer op, ook al omdat één schot op de paal belandde. HC Tilburg blijft door de zege hoofdklasser, Cartouche moet het opnieuw in de promotieklasse gaan proberen. Het derde duel was nodig nadat Cartouche zaterdag in Tilburg na strafballen met 2-3 won. Het eerste duel, op Hemelvaartsdag, eindigde in Voorburg ook al in een 1-2 voor de bezoekers.