Evenementenbureau  Evenemento uit Voorburg houdt woensdag 12 juni  om 20.00 uur in het Zuiderparktheater, Henriëtte Holstweg 100, Den Haag, samen met The Billy Joel Experience de Piano Man Challenge. Hierbij gaan zo veel mogelijk mondharmonicaspelers het nummer ‘Piano Man’ van Billy Joel zullen begeleiden. Inmiddels hebben zich al zo’n 200 deelnemers uit het hele land voor deze Challenge aangemeld op www.pianomanchallenge.nl Eén van hen is de bekende Voorburger en televisiejournalist Frits Wester. Aanmelden kan nog steeds en kent men het liedje nog niet helemaal, voorafgaand aan de Challenge wordt er een gratis workshop gegeven.

The Billy Joel Experience speelt als tribute band een wervelende ode aan Billy Joel, één van de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis. Hij heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan, zoals Goodnight Saigon, She’s alway a woman, Uptown Girl, Honesty en natuurlijk de klassieke meezinger Piano Man.

De Piano Man Challenge is tevens de opmaat naar een uniek concert getiteld ‘New York State of Mind’ dat op 22 juni a.s. in het Zuiderparktheater zal plaatsvinden. Dit wordt een eenmalige samenwerking tussen Tim Akkerman (Sings the Boss) en The Billy Joel Experience, die met hun complete bands de grootste hits van hun helden zullen vertolken.

Voor informatie: Saskia Reijenga, saskia@evenemento.nl

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter