Nieuws
Minder verlies grondexploitaties

De gemeente leidt minder verlies op een drietal grondexploitaties (grond die bebouwd gaat worden): Duivenvoordecorridor, Rijnlandlaan en Klein Plaspoel Polder. Het verlies staat nu op 4,5 miljoen euro. Dat was vorig jaar nog 5,7 miljoen euro. Het lagere verlies komt vooral door stijgende woningprijzen in Klein Plaspoel Polder. Dat heeft wethouder Jan-Willem Rouwendal (financiën) de gemeenteraad bericht. Hoe men tot de berekening is gekomen, is geheim. Wel stelt de wethouder dat de gemeente nog altijd financiële risico’s op de drie projecten loopt. Voor de Duivenvoordecorridor is dat risico tussen 2,8 en 6,4 miljoen euro, voor de Rijnlandlaan is dat 0,2 tot 0,3 miljoen euro en voor KPP 0,5 tot 4,1 miljoen euro.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter