Nieuws
John Karelse geeft stokje over aan Yannick Blom

Aan het einde van dit seizoen stopt de bekende Voorburgse voetbaltrainer en -manager John Karelse met zijn werkzaamheden als selectiemanager bij sv Nootdorp. Karelse heeft dit het bestuur onlangs laten weten.  John Karelse was de afgelopen vijftien seizoenen verbonden aan de vereniging, waarvan vijf jaar als hoofdtrainer, drie jaar als verenigingsmanager en de laatste zeven seizoenen als selectiemanager.

Voorzitter Sander Jansen: ,,Het bestuur is Karelse zeer dankbaar voor de afgelopen jaren waarin hij heeft bijgedragen aan een gezond beleid en tevens aan een stuk structuur binnen de technische staf. De komende tijd zal Karelse op diverse fronten nog actief betrokken zijn bij de club met hand -en spandiensten, maar niet meer in een functie. Uiteraard nemen het bestuur, de staf en de selectie binnenkort op een gepaste manier afscheid van Karelse.”

Met Yannick Blom, een oud speler van het vroegere TONEGIDO en later RKAVV, heeft sv Nootdorp de gewenste opvolger van Karelse al binnen. Yannick Blom, de afgelopen jaren al aan de club verbonden en een zeer gewaardeerde speler binnen de selectie, zal aankomend seizoen de rol als selectiemanager gaan vervullen. sv Nootdorp is nog in de race voor een plek in de Hoofdklasse volgend seizoen. Het komt komende zaterdag thuis tegen DTS’35 in actie in de nacompetitie. (bron Haaglanden Voetbal)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter