Activiteiten
Mantelzorgers Ontmoeten Mantelzorgers

Grenzen stellen. Dat is het thema van het Mantelzorgcafé dat donderdag 27 juni wordt gehouden in de bibliotheek van Voorburg. In het Mantelzorgcafé krijgt men praktische tips, een luisterend oor en hoort men de ervaringen van andere mantelzorgers. Mantelzorgers zijn mensen die voor een langere periode meer dan acht uur per week voor hun naasten zorgen. Dat doen zij bijvoorbeeld voor hun partner, familielid, vriend, vriendin, buurman of buurvrouw. Als mantelzorger kiest men hier niet voor, het overkomt u. U geeft om degene die zorg nodig heeft, en u zet zich belangeloos in. Het mantelzorgcafé is maandelijks op donderdag in de Bibliotheek aan de Vliet – locatie Voorburg, Koningin Julianalaan 257. De aanvang is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter