Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni 2019, kan men tijdens de 12e editie van de Dag van het Kasteel meer te weten komen over park Vreugd en Rust in Voorburg. Ontdek tijdens een wandeling met Joost Heuvelink van de stichting Mooi Voorburg de rijke historie van Park Vreugd en Rust. Waarom speelde Zocher, de landschapsarchitect, met de grens tussen licht en donker? Hoe leerde Guillaume van Prinsterer zijn Betsy van der Hoop daar kennen? Zorgde haar nicht Elisabeth voor de exotische planten en de toekomst van het park? Waarom kocht Den Haag dan dit park in Voorburg? De wandelingen van 1,5 uur starten met een kop koffie en een koekje in het clubhuis van het tennispark. U kunt zich aanmelden voor de start van 11.00 uur of 14.00 uur. Vooraf aanmelden is vereist via janjoostwillem@gmail.com Maximaal 20 deelnemers per wandeling.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter