Sybrand Buma neemt afscheid van Voorburg. Dat doet de voormalige CDA-leider op zaterdag 8 juni van 15.00 uur – 17.00 uur in een uitzending van Midvliet FM. De heer Van Haersma Buma vertrekt binnenkort uit Voorburg en keert terug naar zijn geliefde Friesland. De gemeenteraad van Leeuwarden verwelkomt hem als nieuwe burgemeester. In de uitzending zal Sybrand Buma gevraagd worden naar zijn nog recente herinneringen aan Voorburg en de Haagse politiek. Hoe kijkt Buma eigenlijk terug op zijn lange en soms heftige politieke loopbaan als gemeenteraadslid, Tweede Kamerlid, fractievoorzitter, politiek leider en lijsttrekker bij verkiezingen? De drukke politiek wist Buma te combineren met zijn gezinsleven én zijn carrière als schrijver van vier boeken. In dit lange onderhoud komen alle facetten van het leven van Buma ter sprake. Wie bij dit gesprek aanwezig wil zijn, is welkom in Cafe ’t Torentje, Franse Kerkstraat 7 te Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter