Sportcentrum Westvliet aan de Westvlietweg 55 gaat de komende maanden een groot aantal wijzigingen doorvoeren. De directie vindt het hoog tijd om mee te gaan met een aantal nieuwe ontwikkelingen op fitness gebied. Zo krijgt de succesvolle judo school een eigen ruimte. Er wordt een complete dojo ingericht met aparte sanitaire voorzieningen voor de kinderen die er les krijgen.

Een van de tennisbanen gaat plaats maken voor MOVE, een High Performance Sports Training Centre. MOVE. is een high performance trainingszone waar men zich met small group personal training  kan richten op het realiseren van betere persoonlijke prestaties. De coaches  leveren dagelijks aanpasbare trainingen waarmee men  fitter, sneller en sterker dan ooit tevoren kunt worden. MOVE. High performance sports training centre zal worden gecreëerd op de huidige tennisbaan 5. Er komen een gloednieuwe vloer, inclusief een sprintbaan van 25 meter, topfit fitnessapparatuur, live hartslagbewaking tijdens de workouts, de beste trainingsprincipes en ondersteuning door enkele van de beste en meest professionele sportcoaches.

En voor wie dit allemaal te druk is komt er STIL.  Dat wordt een oase van rust. Een plek voor iedereen om te ademen en te werken aan lichaam en geest via de Body & Mind-lessen. De kinderopvang wordt geconcentreerd bij de ingang van het gebouw. Alle werkzaamheden moeten eind van de zomervakantie gereed zijn.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter