Met de Sportstrippenkaart kunnen inwoners gratis proeftrainingen volgen bij lokale sport- en scoutingverenigingen. Voor gymnastiek- en turnlessen kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht bij maar liefst drie verenigingen in de gemeente. De verenigingen AVGV, S.O.S. Voorburg en Gymnova bieden turn- en gymnastieklessen aan in Leidschendam-Voorburg. Kinderen kunnen al vanaf een à twee jaar samen met hun ouders meedoen aan gymnastieklessen.

Naast recreatief gymnastiek kan men bij AVGV, S.O.S. Voorburg en Gymnova ook terecht voor wedstrijdturnen. Een deel van de turntrainingen wordt gegeven in de nieuwe turnhal bij De Cascade in Voorburg. Op die locatie beschikken de verenigingen over de allernieuwste toestellen en een echte foam pit voor een zachte landing.

Voor volwassenen en senioren zijn er vele gratis proeftrainingen te volgen, zoals Senior Actief, Body Shape/BBB, 55+ GALM Sportfit, Total Body Workout en yoga. Het complete sportaanbod van de Sportstrippenkaart staat op: www.senw-lv.nl/sportstrippenkaart De kaart is daar tevens te downloaden. (foto: turnen bij Gymnova door Wouter Lorinser)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter