Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Zaterdag vierde klasser SEV speelt zijn tweede wedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. Nadat vorige week Quintus met 3 – 2 werd geklopt, wacht nu TOGB als volgende tegenstander. SEV speelt thuis. Aftrap is morgen, zaterdag 8 juni, om 14.30 uur.

SEV en TOGB zijn bekenden van elkaar. Beiden speelden in klasse 4C. De ontmoeting in Leidschendam eindigde in een 0 – 1 zege voor TOGB. Uit won SEV echter met 1 – 4. In de competitie eindigde SEV als tweede, TOGB als derde. Beiden pakten een vervangende periodetitel waardoor ze nu in de nacompetitie spelen

Op maandag 10 juni – tweede Pinksterdag – speelt zondag tweede klasser Stompwijk’92 zijn eerste nacompetitieduel in de strijd om klassenbehoud. Tegenstander is SV DONK uit Gouda. Er wordt bij de VV Moerkapelle (neutraal terrein) gespeeld. Aftrap 14.00 uur.

Stompwijk’92 eindigde in klasse 2C op een dertiende en voorlaatste plaats. De SV Donk won de halve competitie in de derde klasse B. In de daarop volgende halve competitie 3e klasse Hoog A pakte men een derde plek.

Indien de Stompwijkers winnen blijft men komend seizoen in de tweede klasse acteren. Bij verlies is er nog een herkansing tegen een nu nog onbekende tegenstander.

Een jaar geleden bereikte Stompwijk’92 via de nacompetitie de tweede klasse. Men versloeg destijds de VV Wilhelmus en HVV.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter