Activiteiten
Leidschendam-Voorburg viert Roze Zaterdag met borrel

Leidschendam-Voorburg is een solidaire en inclusieve gemeente, zo meldt het gemeentebestuur in een persbericht. ,,Of je nu homo, hetero, queer, biseksueel of transgender bent, iedereen moet tegen elkaar kunnen zeggen ‘Ik ook van jou’. Om dat te benadrukken organiseert gemeente Leidschendam-Voorburg op 29 juni, Roze Zaterdag, een borrel.”

De borrel is bedoeld om mensen samen te brengen. Om in gesprek te ontdekken wat de gemeenschappelijkheden zijn, ongeacht geaardheid of genderidentiteit. Maar ook om te kijken hoe men samen de acceptatie van lhbtqi-inwoners kan vergroten. Alle inwoners van Leidschendam-Voorburg zijn uitgenodigd, in het bijzonder die mensen die lhbtqi bij hun vereniging, school, bedrijf of organisatie op de kaart willen zetten.

Vorig jaar organiseerden B&W de borrel niet. Dat deden toen de gezamenlijke oppositiepartijen zelf maar in fotoatelier BW5 van GBLV-gemeenteraadslid Frank Rozenberg. De Roze borrel is zaterdag 29 juni van 16.00-18.00 uur bij Palkinto aan de Herenstraat 142A Voorburg. Aanmelden kan via www.lv.nl/rozeborrel

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter