De komende weken krijgt een deel van het winkelcentrum The Mall of the Netherlands – nu nog Leidsenhage – gestalte. Op woensdag 19 juni (her)openen de winkels van Tunderman, Van Haren, Kruidvat, Action, Heren van Beest, Etos, Holland&Barret en Douglas de deuren. Kort daarop volgen Daka, Casa, Hans Anders, the Body Shop, Noltens en Jeans Centre.

Gerry Weber opent de winkel eind augustus. De unit boven Jumbo Foodmarkt is verhuurd aan Media Markt. Deze winkel zal, vanwege de latere start van de afbouw werkzaamheden, eind september openen. C&A sluit naar verwachting tussen eind juni en begin september en Miss Etam zal sluiten tussen naar verwachting begin juli en medio juli. Als het pand geheel verbouwd is, zullen aan de Ligusterkant, waar nu een gedeeltelijke blinde gevel is, ook winkelunits zijn, waardoor het straatbeeld zal verlevendigen ten opzichte van de huidige situatie.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter