Activiteiten
Zorgtafel over toekomst HMC
Haaglanden Medisch Centrum (HMC) wil ook in de toekomst zorg van goede kwaliteit leveren. Daarom moet zij inspelen op veranderingen in de zorg en maatschappij. HMC gaat de zorg anders organiseren. Men gaat nog meer samenwerken met huisartsen en andere zorgverleners voor goede en vertrouwde basiszorg. Dichtbij waar het nodig is. Voor acute zorg, geplande ingrepen en complexe behandelingen gaat men naar het ziekenhuis. Hiervoor wil de HMC leiding input verzamelen vanuit inwoners. Zij organiseren daarom informatiebijeenkomsten en Zorgtafels. Adviezen en suggesties die hieruit komen, wegen zorgvuldig mee in de definitieve besluitvorming over de koers van HMC.

Graag gaat HMC in gesprek over de toekomst van de zorg in Leidschendam en Voorburg. Op donderdagavond 13 juni gebeurt dat in HMC Antoniushove (Burgemeester Banninglaan 1, 2262 BA Leidschendam). De Zorgtafel is op de vide van het ziekenhuis. De inloop is om 19:15 uur. Het programma loopt van 19:30 uur tot 22:00 uur. U kunt zich tot dinsdag 11 juni 12:00 uur aanmelden via toekomst@haaglandenmc.nl (foto Esther van Eijk)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter