Zaterdag 15 juni is er voor de tweede maal een oldtimer meeting in Leidschendam Centrum. Vorig jaar was het een succes en daarom komt er dit jaar een vervolg. Op deze dag showen trotse eigenaars hun oldtimers en kan er gestemd worden welke oldtimer ‘The best of show’ is.Elke oldtimer is welkom, ook motoren en brommers. De Rock en Billy band @Barnbees en een DJ zorgen met live muziek voor extra gezelligheid. Voor de lekkere trek staat er een BBQ foodtruck en kunt u op diverse plaatsen terecht voor een hapje en een drankje. De oldtimer meeting maakt onderdeel uit van een grotere happening ter ere van vaderdag. Daartoe is de Damlaan op zaterdag 15 juni dicht voor verkeer vanaf 12.00 tot 18.00 uur. De Oldtimerdag zelf duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Midvliet FM is erbij. Verslaggever Hans Biard zal rechtstreeks verslag doen vanaf de Damlaan in Leidschendam tussen 15:00 en 17:00 uur.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter