Tijdens de Dag van de Bouw, zaterdag 15 juni, organiseert aannemer de Dijkencombi een open dag op het werkterrein van de Nieuwe Driemanspolder tussen Leidschendam, Zoetermeer en Den Haag (Voorweg 135 te Zoetermeer). Het evenement vindt plaats tussen 11:00 en 16:00 uur. Inschrijven is niet nodig.

 Gedurende de dag staan de volgende activiteiten op de planning: Rondleidingen met een elektrische trein door een gedeelte van het piekbergingsgebied en langs het gerealiseerde inlaatwerk naar de Limietsloot; Waterspeelplaats in de vorm van de watermachineroute ; Showopstelling van materieel; Verschillende informatieve stands; Dodehoekdemonstratie met een vrachtwagen; Bouwen en inkleuren van vogelhuisjes; Serious game (ontwikkeld door Rijnland).
Omdat er wegens alle activiteiten weinig parkeerplaatsen overblijven, kan men beter op de fiets, te voet, of met het openbaar vervoer komen. Houd er ook rekening mee dat kinderen bij de waterspeelplaats in aanraking zullen komen met zand en water. Er zijn toiletten aanwezig op het terrein en er wordt water en fris geschonken. Het terrein is rolstoeltoegankelijk.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter