Activiteiten
Kinderjaarmarkt bij In de Wolken
Kinderboekenwinkel In de Wolken aan de Herenstaat 167 in Voorburg viert binnenkort het 20-jarig bestaan. Dat gebeurt zaterdag 15 juni met een Kinderjaarmarkt, die van 12.00 tot 17.00 uur duurt. Op het programma staan onder meer leuke gratis workshops en activiteiten, diverse kraampjes, en lekkernijen, allemaal verzorgd door lokale ondernemers. Inschrijven voor de gratis workshops/activiteiten is niet nodig. Men kan gewoon gezellig aanschuiven. Deelnemende bedrijven zijn Restaurant Papermoon,  Just Kidding Baby-& Kidswear Kidkat,  Colorworks,  Meatpoint,  Palkinto,  Don’t rain on my parade,  FantasTeez Shades of Sharon Cake, Bake and Love, Rode Kruis Leidschendam-Voorburg, Mobiele Kunst Brigade,  Huygenskwartier Voorburg,  Hoogvliet Herenstraat, Petite rose, Lemniscaat Uitgeverij Gottmer Kinderboeken en WPG Uitgevers Uitgeverij De Fontein. De organisatie meldt dat men geen geschenken wil, liever zien ze dat er een boek wordt gekocht.