Activiteiten
Picknick concert van Dagorkest Vlietstreek

Bij goed weer verzorgt het Dagorkest Vlietstreek op zaterdag 15 juni om 13.00 uur een picknick concert in Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde in Voorburg. Het Dagorkest Vlietstreek is een onderdeel van de muziekvereniging St Caecilia Voorburg. Dit  harmonieorkest bestaat uit zo’n 45 muzikanten die overdag repeteren en uitvoeringen verzorgen. Het programma bestaat uit gezellige  en goed hoorbare en bekende muziek .

Om dit eens  extra onder de aandacht van de Voorburgers te brengen verzorgen zij net zoals vorig jaar een open lucht concert in Het Park Vreugd en Rust ter hoogte van de kinderboerderij. Omdat op deze dag ook  markt is kan men een markt bezoek combineren met een uurtje lekkere luistermuziek voor elk wat wils. In het park zal rond de muziektent gelegenheid zijn om plaats te nemen (breng zo mogelijk een eigen picknick stoeltje mee)  Het concert is gratis toegankelijk.