Nieuws
Tweede bouwplan Klein Plaspoel Polder

Er komen veertien nieuwe woningen aan de Dr. van Zeelandstraat in Leidschendam. Het is het tweede bouwplan voor Klein Plaspoel Polder (KPP), het gebied tussen de Vliet, Zocherstraat, Oude Trambaan en Plaspoelkade. In KPP wordt nu gewerkt aan de bouw van 38 woningen, het zogenoemde Voorburgs Kwartier, aan de noordoost kant van de Dr. van Zeelandstraat. Die zijn allemaal al verkocht. De veertien geplande woningen komen op een braakliggend stuk grond waar ooit het ministerie van Vomil – later een asielzoekerscentrum – stond. Het stuk grond was in gebruik door het Libanon-tribunaal. Dat stalde er zes scheepscontainers. Die zijn nu weg en de rijksoverheid, eigenaar van de grond, heeft deze verkocht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter