Het nieuwe Leidsenhage, Mall of the Netherlands, is nog niet eens open en het winkelcentrum krijgt al een andere naam. Mall of the Netherlands wordt Westfield Mall of the Netherlands. In december 2017 nam Unibail-Rodamco Westfield over. Omdat het nieuwe Leidsenhage het eerste winkelcentrum is dat de nieuwe combinatie opent (in 2020) is er nu voor gekozen dat naar Westfield te vernoemen.

De nieuwe naamgeving zal het nog moeilijker maken om het winkelcentrum ook op verkeersborden te krijgen. Eerder liet Rijkswaterstaat al weten via die borden geen commerciële doelen te willen aanduiden.

Overigens is er in Utrecht ook een winkelcentrum dat de naam The Mall draagt: het voormalige Hoog Catharijne. Het noemt zichzelf de grootste Mall van Nederland. De Mall of the Netherlands claimt het grootste winkelcentrum van Nederland te worden.

Inmiddels zijn er weer namen bekend geworden van winkels die zich in The Mall gaan vestigen. Zara, Bershka, Pull & Bear en Stradivarius openen flagship stores. Al deze winkels openen hun deuren tijdens de grand opening.  Daarvoor is nog geen datum vastgesteld.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter