De Piano Man Challenge is gelukt, zo meldt Saskia Reyenga van het organiserende Voorburgse evenementenbureau Evenemento. In het Zuiderparktheater in Den Haag hebben 110 mondharmonicaspelers ‘Piano Man’ van Billy Joel gespeeld. Met inschrijvingen uit heel Nederland en deelnemers in de leeftijd van 6 tot 88 jaar , werd g het bekende lied Piano Man van Billy Joel ten gehore gebracht. Eerder op de dag leek de Challenge even in het water te vallen, maar het werd een geweldig mooie avond. Om met zoveel mensen mondharmonica te spelen is wel heel bijzonder. Iedereen was zo enthousiast en allemaal met hetzelfde doel ‘iets unieks neer te zetten’ en dat is gelukt, aldus Saskia Reijenga. De Piano Man Challenge is tevens de opmaat naar een uniek concert getiteld ‘New York State of Mind’ dat op 22 juni a.s. in het Zuiderparktheater zal plaatsvinden. Dit wordt een eenmalige samenwerking tussen Tim Akkerman (Sings the Boss!) en The Billy Joel Experience, die met hun complete bands de grootste hits van hun helden zullen vertolken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter