Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Zondag tweedeklasser Stompwijk’92 moet, in de nacompetitie voor klassenbehoud, zondag aantreden op het terrein van DHC in Delft. Tegenstander daar is Xerxes DZB. De winnaar van deze ontmoeting, die om 14.00 uur start, blijft in de tweede klasse. De verliezer zakt naar de derde klasse.

Xerxes DZB is net als Stompwijk’92 nu tweede klasser. Men eindigde in 2D op een twaalfde stek met 24 punten uit 26 duels, doelsaldo 51-77. Stompwijk’92 zelf eindigde in 2C op een dertiende plek met 25 punten uit 26 wedstrijden, doelsaldo 43-69.

In de eerste ronde van de nacompetitie verloor Xerxes DZB van SV Dios met 0-3. Stompwijk’92 ging na verlenging onderuit tegen SV DONK met 4-5.

Volgens eerder door de KNVB gegeven informatie had Stompwijk’92 tegen RKDES moeten spelen. Die ploeg komt nu echter in het veld tegen het Delftse Concordia. Dat gebeurt in Voorschoten. Eveneens zondag om 14.00 uur.