Nieuws
Politie zoekt getuigen van ongeval met doorrijding

De politie is op zoek naar getuigen van een ongeval dat maandag 10 juni is gebeurd. Omstreeks 16:00 uur heeft er op het Oosteinde in Voorburg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een bromfiets/scooter. De fietser, een 75 jarige vrouw, reed op het fietspad op het Oosteinde over de rotonde ter hoogte van het treinstation Leidschendam-Voorburg richting Leidschendam. Zij werd daar aangereden door een scooter die tegen het verkeer in reed over het fietspad. Na de aanrijding is de scooter doorgereden en heeft de vrouw in hulpeloze toestand op de grond laten liggen.De 75 jarige vrouw heeft bij de aanrijding letsel opgelopen en ook haar fiets is behoorlijk beschadigd. Heeft u iets gezien van deze aanrijding? Neemt u dan contact op met de politie Leidschendam-Voorburg op telefoonnummer 0900 – 8844.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter