Het IVN verzorgt vrijdagavond 21 juni samen met boerderij Nellesteijn  een wandeling door de mooie en nog ongeschonden Ommedijkse Polder in Wassenaar. Op deze sfeervolle midzomeravondwandeling zal men al klimmend over hekken, via planken sloten overstekend, de polder al struinend verkennen en op een mooi plekje van de hopelijk ondergaande zon gaan genieten. Neem daarom gezellig iets te drinken mee.

Tijdens de wandeling zal de boer een rondleiding over de boerderij geven, kijken en luisteren de deelnemers naar vogels, naar hazen en ziet men misschien een ree die zich in de avondzon aan de bosrand laat zien. Het is aan te raden om stevig, waterdicht schoeisel aan te trekken, een verrekijker mee te nemen en iets om op te zitten. De wandeling duurt van 21.00 tot 23.00 uur. De ongeveer 2 uur durende wandeling start om 21 uur vanaf boerderij Nellesteijn, Maaldrift 6 in Wassenaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter