Nieuws
Voetbalweekeinde: Stompwijk’92 degradeert

Stompwijk’92 speelt komend seizoen opnieuw in de derde klasse van het zondag voetbal. De Stompwijkers verloren de beslissende wedstrijd in de nacompetitie van het Rotterdamse Xerxes DZB na verlenging met 2 – 4. Stompwijk’92 was in de wedstrijd de bovenliggende ploeg. In de 20ste minuut raakte Nick Ammerlaan de lat. Acht minuten later scoorde Rick Luiten de 1 – 0. De Stompwijkers hadden genoeg kansen die voorsprong uit te bouwen maar verzuimden dat te doen. In de 62ste minuut kwam Xerxes langszij. In het eerste deel van de verlenging scoorde Enrico Geus de 2 – 1. In het tweede bedrijf ging het echter mis. Binnen zeven minuten scoorde de Rotterdamse ploeg drie maal. Stompwijk’92 speelde één seizoen in de tweede klasse, een niveau dat via de nacompetitie werd bereikt. Trainer Eric van Manen en spits Enrico Geus verlaten Stompwijk’92. De nieuwe coach is Patrick Kamperveen.