Morgen, woensdag 19 juni, openen Jumbo Foodmarkt, Nolten, Etos, Kruidvat, Holland & Barrett, Action, Intertoys, Tunderman, vanHaren, Heren van Beest, Hans Anders, Douglas en Jeans Centre hun deuren in winkelcentrum Leidsenhage, het toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Op 19 juni wordt ook parkeerplaats 4, gesitueerd boven Jumbo Foodmarkt, in gebruik genomen. Deze parkeerplaats biedt plaats aan 560 auto’s en is te bereiken vanaf de Burgemeester Banninglaan. Alle winkels die woensdag 19 juni open gaan zijn vanaf deze parkeerplaats uitstekend te bereiken.

De Jumbo Foodmarkt telt 3621 m2 en biedt plaats aan een foodcafé waar klanten vers bereide maaltijden van Hollandse, Italiaanse en Aziatische afkomst kunnen opeten en kopen. Verder heeft de winkel een grote groente- en fruitafdeling met een ruim assortiment aan streekproducten. Met de komst van Jumbo Foodmarkt naar het winkelcentrum is het aanbod dagelijkse boodschappen zeer compleet te noemen. Naast Jumbo Foodmarkt kunnen bezoekers ook terecht in de in 2018 geopende Fresh! versmarkt en Albert Heijn XL.

De winkels (Nolten, Etos, Kruidvat, Holland & Barrett, Action, Intertoys, Tunderman, vanHaren, Heren van Beest, Hans Anders, Douglas en Jeans Centre) die aanstaande woensdag open gaan, waren voor een groot deel al aanwezig in het winkelcentrum, maar zijn nu op hun definitieve plek gevestigd. Verschillende winkels, waaronder Etos, openen volledig nieuwe concepten. Daka en Casa worden later deze maand toegevoegd aan het winkelaanbod.

Winkelcentrum Leidsenhage zal na de uitbreiding en verbouwing in 2020 verder gaan als ‘Westfield Mall of the Netherlands’ en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. Westfield Mall of the Netherlands wordt een uniek en volledig overdekt winkelcentrum, met ongekend hoog service niveau (vier sterren), waar bezoekers een dag lang kunnen genieten. In een prachtig door MVSA Architects ontworpen gebouw zullen veel flagship stores van (inter)nationale retailers tezamen met onderscheidende horecagelegenheden, een bioscoop met tien zalen, de versmarkt genaamd Fresh! en ‘The Gallery’, vol bijzondere merken, zorgen voor een heerlijk bezoek. Unibail-Rodamco-Westfield investeert meer dan 570 miljoen euro in de realisatie van de plannen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter