Nieuws
Inloopbijeenkomst Leidschendam-Zuid uitgesteld

De bijeenkomst inzake de herontwikkeling van het terrein achter de Leidsekade-Venestraat (parkeerplaats met woningbouw) is uitgesteld. Eerder is aangekondigd dat er voor de zomervakantie een nieuwe inloopbijeenkomst zou plaatsvinden.

Tijdens deze bijeenkomst wil de gemeente meer informatie geven over de mogelijkheden voor ontsluiting van het terrein, over het bouwplan en de mogelijke afsluiting van het Sluisplein. De onderzoeken die nodig zijn om een besluit te kunnen nemen over de ontsluiting van het parkeerterrein en de mogelijke afsluiting van het Sluisplein zijn nog niet afgerond. Ook het bouwplan is nog niet ver genoeg om te kunnen presenteren. De bijeenkomst wordt daarom uitgesteld tot na de zomervakantie.

De sloopwerkzaamheden van de opstallen op het terrein voor de eerste fase zijn inmiddels afgerond. De komende maand wordt door BK adviseurs de bodem onderzocht op eventuele aanwezige vervuiling. De bouwhekken rondom het terrein blijven vanwege dit bodemonderzoek staan en het terrein is niet toegankelijk. Zodra er duidelijkheid is over de bodemgesteldheid en of het terrein vrij gegeven kan worden wordt bekeken of tijdelijk parkeren mogelijk is.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter