Nieuws
Plannen Catharinalaan in de ijskast

B&W kunnen er mee leven als er de komende twee jaar niets gebeurt met een stuk grond aan de Gravin Catharinalaan in Leidschendam. Dat heeft wethouder Jan-Willem Rouwendal de gemeenteraad laten weten.

Op het stuk grond ligt nu een speelvoorziening. De gemeente wil er echter ook een stel seniorenhuizen laten bouwen. De buurt is daar fel op tegen. Men krijgt daarbij steun van GBLV. Die partij heeft de gemeenteraad voorgesteld de speeltuin te behouden en af te zien van bebouwing.

CDA en GroenLinks willen dat de gemeente samen met bewoners een nieuw plan voor het stuk grond maakt waarbij op voorhand niets is uitgesloten. Ook het afzien van bebouwing niet. Het nieuwe plan moet gekoppeld worden aan een omgevingsvisie. De speelvoorziening is nu de enige in de zogenoemde Gravenwijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter