Schoenketen Nolten heeft haar nieuwe flagshipstore in Mall of the Netherlands geopend. De winkel in Leidschendam keerde, na een volledige verbouwing en uitbreiding, terug op de oude locatie (Liguster 30) waar de deuren op feestelijke wijze werden geopend voor publiek.

Nolten Leidschendam is met de heropening de grootste schoenenwinkel van Den Haag en omstreken. De winkel werd met 130 m2 uitgebreid en telt nu ruim 750 m2 aan schoenwinkelplezier in een ultramodern pand met prachtige art deco invloeden. Al bij het buitenaanzicht voelt men, mede door de geheel glazen pui, de ruimte en statigheid van de winkel. Dit gevoel is doorgetrokken in het hele design. Zo valt het oog bij binnenkomst direct op de imposante vide van ruim zeven meter hoog en de groenwand welke geldt als ademend hart van de winkel.

Met een groter aanbod dan ooit tevoren, een ruime winkelvloer en een collectie voor jong en oud, kunnen alle bezoekers van Mall of the Netherlands terecht bij Nolten. Daar waar de herenafdeling voorheen op de eerste etage te vinden was, bevindt deze zich nu samen met de damesafdeling op de begane grond. Op de extra meters winkelvloer laat Nolten klanten kennismaken met nieuwe accessoire merken. Zo zijn tassen van designer Omar Munie en Coach, accessoires van Pig & Hen en portemonnees van Secrid toegevoegd aan de collectie. Daarnaast is een ‘hospitality zone’ ingericht waar, net als in de rest van de winkel, service centraal staat. Men kan hier van een kop koffie genieten in één van de fauteuils, aankopen afrekenen of online bestellingen ophalen.

De kinderafdeling is verhuisd naar de eerste etage, die daarmee een grote ‘kids only arena’ wordt. Deze kinderspeciaalzaak binnen de winkel is te bereiken via een trap en lift, waardoor de afdeling ook met kinderwagens en buggy’s goed bereikbaar is. Voor de kids zelf wordt schoenen passen bij Nolten een feestje. Zo is er een mega pastribune ingericht om nieuwe schoenen te passen en aan iedereen te showen, en is er een vending machine met leuke cadeautjes aanwezig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter