,,Uw bericht over Leidsenhage gelezen. Veel werk. Maar we krijgen er iets moois voor terug, zie de opening van de Westzijde waar de Jumbo straalt. The Mall of the Netherlands is naar Duits voorbeeld. Dergelijke centra zie je in Essen, Aken enzovoorts. Alleen, nu is The Mall voor ouderen, mensen zonder auto en/of fiets moeilijk bereikbaar. Vanuit, wonend in Essensteijn, is de boodschap bij de Jumbo een reis om de wereld, vooral nu tram 19 voorlopig niet rijdt. Daar is niet bij nagedacht. Ik ben 76, dus kan de bus wel gebruiken. Bus 46 zou aan de Noordsingel kunnen halteren, daar is de halte nog altijd aanwezig, niet in gebruik. Ben je ook dicht bij AH. Vanuit tram 2 overstappen op 46 bij het ziekenhuis, stoppen voor de Jumbo, dus: kat in het bakkie, everybody happy. Misschien iets om ook eens aandacht te geven? Dank u wel.  Met vriendelijke groeten, mw.  W. Dekker.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter