Nieuws
Vijf nieuwe woningen Oosteinde

Aan het Oosteinde in Voorburg komen vijf nieuwe woningen. Ze verschijnen op de plek waar nu nog de panden Oosteinde 241, 243 en 245a staan, direct naast station Leidschendam-Voorburg van de RandstadRail. B&W zijn bereid het bestemmingsplan te wijzigen ten behoeve van de bouw die medio 2021 moet starten en eind 2022 afgerond zou moeten zijn. Er wordt al sinds 2012 over het bouwplan van William Development uit Rotterdam gesproken. Eerste schetsen zijn eind 2018 gepresenteerd aan omwonenden. De vijf panden (geen sociale woningbouw) krijgen een eigen toegangsweg alsmede parkeerruimte. De woningen worden drie etages hoog. Er komen er drie op een rijtje langs het Oosteinde te staan, twee er achter.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter