Vanwege haar 95 jarig bestaan organiseert Nivon natuurvrienden op zaterdag 29 juni een open middag in het Oude Raadhuis, Laan van Hofrust 4 Rijswijk. Vanaf 14.00 uur is er een optreden van Koor Ondersteboven. Dit wordt van 14.30 – 17.00 uur gevolgd door de Timmerclub met een workshop vogelhuisjes timmeren . Voor de kinderen begint om 15.00 uur het  Schaduwtheater De Halve Maan. Het Trio Džas, brengt vanaf 15.30 uur driestemmige Romaliederen met guitaarbegeleiding en kleinpercussie. Als laatste is er van 16.30 tot 17.00 uur (sluiting) Trekzak met Ko Arkesteyn. Tijdens de hele middag is er thee of koffie met koek en ander drinken en lekkers. Ook is er volop informatiemateriaal onder meer over Nivon Kampeerterrein De Grutto en Nivon afdeling Zuid-Holland-West.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter