Activiteiten
Extra scootmobiel tocht vanuit Schoorwijck

Wonzorgcentrum Schoorwijck organiseert donderdag 18 juli  een extra scootmobiel tocht voor bewoners en voor de inwoners van gemeente Leidschendam-Voorburg. Deelnemers worden tussen 13.00 en 13.15 uur verwacht bij Schoorwijck Zaagmolenstraat Leidschendam van waaruit om 13.30 uur de tocht start. De route blijft net als bij de voorgaande tochten tot op het laatste moment een verrassing. Zeker is wel dat onderweg een rustpauze wordt ingelast voor het nuttigen van een drankje, met de mogelijkheid van toiletbezoek. De af te leggen afstand bedraagt  15 tot 20 kilometer. De verwachte eindtijd van de tocht zal liggen tussen 16.00 en 16.30 uur bij Schoorwijck. Hier sluit men de tocht feestelijk af met een hapje en een drankje. De kosten van de tocht bedragen € 10,00 per persoon en kunnen op de dag zelf vóór aanvang van de tocht worden voldaan. Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk 8 juli melden bij het Servicepunt van Schoorwijck, telefoon 070 – 756 2300; daar kan men ook terecht voor nadere informatie. Zoals gebruikelijk is ook nu weer Medipoint/Hartingbank bij het vertrekpunt aanwezig voor een eventuele laatste controle van bandenspanning en/of acculading.