Nieuws
Aannemer in de fout bij werken Rozentuin

De aannemer die het asfalt in de Rozentuin Voorburg moet vervangen, is in de fout gegaan. Hij had de borden dat de weg werd afgesloten al geplaatst voordat de bewoners van de straat een brief kregen over de werken, inclusief contactpersonen bij de gemeente.

Dat heeft wethouder Nadine Stemerdink het GBLV-gemeenteraadslid Maurice Hartsinck laten weten in antwoorden op vragen. Volgens Stemerdink was de aannemer verantwoordelijk voor de communicatie met de bewoners. Dat moet minimaal 14 dagen voordat de werken starten, gebeuren. Pas daarna kunnen er borden worden neergezet zodat ook andere weggebruikers op de hoogte zijn. Nu kregen bewoners de brief pas nadat de borden er al stonden.

Tijdens de werken moeten de bewoners van Rozentuin omrijden via Tulpentuin. Alle woningen blijven, ook bij calamiteiten, bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden staan er omleidingsborden in de wijk.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter