De Drumschool Voorburg van Paul Reijenga  hield zaterdag de Drumdag 2019 met een optreden in de Herenstraat pal voor de drumschool. Hieraan werd meegedaan door een groot aantal leerlingen. De tent zorgde voor schaduw, zodat de drummers niet in de volle zon moesten spelen. Toeschouwers mochten hun waterflesjes binnen in de drumschool bijvullen. Tussen 12:00 en 16:00 uur stonden 45 optredens op het programma. Leon Tjandra en Valentijn v.d. Heuvel openden met Animals van Maroon 5. Het drummen is ook populair bij de jonge dames, want het tweede optreden werd verzorgd door Dorine Sloot en Carolien Sleven met Hello van The Cat Empire. Rond 4 uur werd de drumdag afgesloten door Simon van Gastel en Alexander Wessels met Message in a Bottle van The Police. Sommige leerlingen werden vergezeld door hun muziekleraar, maar ook werd er door een vader en zoon gedrumd. Fotograaf Ot Douwes liet zijn drumstokjes thuis, maar had wel zijn camera bij zich en roffelde stiekem mee. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter