In Leidschendam wordt zaterdag 6 juli het Shantykorenfestival gehouden. Het Shantykoor Midscheeps uit Leidschendam houdt, in samenwerking met de Stichting Promotie Leidschendam Centrum en Fonds 1818, voor de dertiende keer het Shantykorenfestival aan de Sluis in Leidschendam.

Op een podium voor de Petrus en Pauluskerk zullen vier Shantykoren optreden:  Shantykoor ‘Schiehaven’ uit Pijnacker;  Shantykoor ‘Barend Fox’ uit Rotterdam;  Waardenburgs Visserskoor uit Waardenburg; – Shantykoor ‘Midscheeps’ uit Leidschendam.

Vanaf 12.00 uur is iedereen van welkom, de toegang is gratis. De Shantykoren maken er weer een groot feest van. Diverse koren zijn gehuld in een bonte verzameling klederdrachten en zullen een afwisselend repertoire ten gehore brengen. Shanty’s zijn zeemansliederen welke met het leven op zee te maken hebben. Omroep Midvliet zal tussen 15:00 en 16:00 uur bij het Shantykorenfestival aanwezig zijn.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter