WoonZorgcentra Haaglanden (WZH), Stichting Cato en Stichting ASB zijn gefuseerd. Vanaf deze week gaan WoonZorgcentra Haaglanden, Stichting Cato en ASB verder als WoonZorgcentra Haaglanden. De fusie, die per 1 juli van kracht is, is het resultaat van een zorgvuldige voorbereiding. Het bestuur van de fusieorganisatie WZH wordt gevormd door Evert de Glint en Patricia Huijbregts.

De fusie betekent voor beide organisaties een vooruitgang. ,,WZH en Cato hebben eenzelfde type cliënten, werkzaamheden en bedrijfscultuur. Dat maakt het aantrekkelijk om de krachten van deze organisaties te bundelen. Deze fusie is goed voor de cliënten en voor de medewerkers. Met Cato versterken wij onze kennis en de spreiding van onze activiteiten in de gemeenten waar WZH nu al actief is”, aldus de bestuurder van WZH.

Didier Dohmen van Cato: ,,Voor ons is het belangrijk dat de cliënten en bewoners baat hebben bij de samenwerking. Maar ook dat de kwaliteit van zorg verder toeneemt en er integrale zorg kan worden geboden. Dat lukt door deze fusie met WZH.” De twee locaties van Cato krijgen de namen WZH Carel van den Oever en WZH Bezuidenhout.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter