Nieuws
Vandaag tot 10 uur geen tram, bus of rail

Zoals aangekondigd door de vakbonden wordt er vandaag, woensdag 3 juli, van 6.00 uur tot 10.00 uur gestaakt bij HTM met alle gevolgen van dien voor de dienstregeling van tram en bus in de Haagse regio. ,,In eerste instantie waren wij van plan de dienstregeling zo goed als mogelijk te rijden. Wij hoopten immers dat de vakbonden het goede gesprek met ons wilden voeren”, aldus Karen Bosch, lid van het directieteam HTM. ,,Helaas hebben zij daar geen gebruik van gemaakt. Om chaos, onveilige situaties en een onzekere dienstverlening te voorkomen, hebben we helaas moeten besluiten de dienstregeling woensdag pas na 10.00 uur op te starten. Het is ontzettend vervelend dat onze reizigers opnieuw de dupe zijn, maar we vinden het simpelweg niet verantwoord.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter