Klein kan men de nieuwe vestiging van GSM Walhalla XXL beslist niet noemen. In het dubbele winkelpand aan het Koningin Julianaplein 18-19 in Voorburg kan men zomaar verdwalen tussen de vele hoesjes, kabels, accessoires, speakers en noem maar op. De zaak word gedreven door twee vrienden die samen al de kindertijd doorbrachten. En beiden helpen de klant even graag om de juiste keuze te maken.

In het GSM Walhalla vindt men onder meer de meest actuele hoesjes voor alle merken telefoons, van Apple tot Samsung, van Nokia tot noem maar op. Op de bovenverdieping staat eenzelfde assortiment maar dan voor de oudere modellen. Ook voor tablets en Ipads is van alles voorradig. In totaal telt de winkel ruim 200.000 hoesjes. En dan zijn de accessoires nog niet eens geteld. Kabels, opladers, telefoonkaarten, computer benodigdheden, headphones, oortjes en speakers: de overvloed kent geen grenzen.

GSM Walhalla is niet nieuw in de regio, men heeft ook een vestiging in winkelcentrum Leidsenhage. De zaak is open van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur (maandag vanaf 12.00 uur).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter