In april 2011 stond een bijzondere groep artiesten uit de plaatselijke muziekgeschiedenis allemaal weer op een avond op het podium. The Clarks, Hans Vermeulen, The Magic Strangers, Cesar Zuiderwijk, René and the Alligators, Frans Krassenburg, The InCrowd, Rudy Bennett en vele andere grote namen uit de jaren zestig kwamen bijeen. Dit allemaal op initiatief van Hans Rouw, toenmalig presentator van ‘And the Beat goes on’ op Radio West, Voorburger Ton van der Kleij van Earth and Fire en Henk Smitskamp, bassist van onder meer The Motions, Shocking Blue en The Sandy Coast. Het geweldige en lange concert dat toen te zien was op TV West wordt door de zender in vier delen opnieuw uitgezonden. Vanaf zaterdag 13 juli ziet men vier weken lang de allerlekkerste Haagse hits uit de jaren zestig voorbij komen, vanaf 17.00 uur op TV West. Haagse Beat Reunie: vanaf 13 juli elke zaterdag om 17.00 uur op TV West.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter