Nieuws
Zonnepanelen Kulturhus niet aangesloten

D66-fractieleider Jacco van Maldegem is ter oren gekomen dat de zonnepanelen die op het Kulturhus in Stompwijk zijn gemonteerd, niet zijn aangesloten en dus geen energie opwekken. Hij heeft B&W om opheldering gevraagd. Van Maldegem zegt ‘verbaasd’ te zijn dat er wel in de panelen is geïnvesteerd doch dat ze kennelijk niet functioneren. Hij wil weten waarom dat zo is. Van Maldegem vermoedt een verband tussen het faillissement van bouwer SSB en het feit dat onderaannemers nog geld van SSB te goed hebben. Hij vraagt B&W nu of er nog geld over is uit het budget dat voor de bouw van het Kulturhus beschikbaar was en of de aansluiting daaruit niet betaald kan worden. Volgens het contract dat voor de bouw was afgesloten zou het Kulturhus duurzaam worden. Vandaar ook de montage van de zonnepanelen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter