De heer Alexander van Mazijk is door het college van burgemeester en wethouders per 15 september  benoemd als gemeentesecretaris/algemeen directeur van Leidschendam-Voorburg. Alexander van Mazijk volgt Michiel Gorsse op die waarnemend gemeentesecretaris/algemeen directeur is sinds het vertrek van André Huykman die in het najaar van 2018 naar Zoetermeer vertrok.

Alexander van Mazijk (45) is zijn loopbaan gestart bij de Veiligheidsregio (toen nog Hulpverleningsregio) Haaglanden en heeft sindsdien een reeks functies gehad bij de gemeente Hoofddorp, nu Haarlemmermeer. Sinds februari 2016 was hij daar directeur en loco-gemeentesecretaris. Met een achtergrond op het gebied van openbare orde en veiligheid, het sociaal domein, dienstverlening en bedrijfsvoering heeft Alexander een brede ervaring opgebouwd in het lokaal bestuur.

Alexander van Mazijk: ,,Ik kijk er naar uit om in de komende jaren samen met college, raad en collega’s (verder) te werken aan een moderne gemeentelijke organisatie die goed in verbinding staat met haar inwoners, ondernemers en verenigingen en optimale dienstverlening levert. Ik hoop met mijn ervaring, kennis en persoonlijkheid daar een belangrijke bijdrage aan te kunnen leveren.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter