Omwonenden van de Nicolaas Beetslaan in Voorburg willen dat de voetbalkooi voor de kinderen in hun straat beter wordt bijgehouden. Regelmatig kan er door het hoge gras niet gespeeld worden. Bovendien zit het veldje vol kuilen. Eén van de ouders zegt: ,,De zomervakantie staat voor de deur, damesvoetbal is het afgelopen en de kinderen hebben allemaal zin om te voetballen. Jong en oud, jongen en meisje. Nu hebben we op de Nicolaas Beetslaan een hele mooie voetbalkooi waar mijn dochter graag gebruik van maakt tijdens haar vrije uren, samen met haar vrienden en vriendinnen. Helaas is de gemeente bij ons in de wijk niet heel erg onderhoudend en dat is best jammer zo met de vakantie voor de deur. Het had leuk geweest als de gemeente een beetje rekening houdt met de jongeren. Als men kan voorkomen
dat ze gaan rond hangen op straat, doe dat dan. Onderhoud die kooi of zorg dat meer voetbalclubs hun deuren open houden tijdens de vakantie.” (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter