Nieuws
Stompwijk’92 zonder bestuursleden

Stompwijk’92, de voetbal-, handbal- en binnensportvereniging uit Stompwijk, zit zonder bestuur. De bestuursleden van de afdeling voetbal zijn allemaal opgestapt, de bestuursleden van de andere sporten doen dat voor de algemene ledenvergadering van november.

Er is volgens de vereniging ‘een enorm gat’ gevallen. Indien er geen nieuwe bestuursleden opstaan is de vereniging verloren. Er worden zes nieuwe bestuursleden gezocht voor een nieuw bestuursmodel waarbinnen er één bestuur komt voor de hele vereniging.

Stompwijk’92 heeft nu een dringende oproep gedaan aan mensen om zich te melden voor bestuursfuncties. Per maand is men er volgens de vereniging vier tot acht uur aan kwijt. ‘Denk aan het voortbestaan van deze mooie vereniging voor jong en oud. Het is en blijft de spil binnen ons dorp’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter