Nieuws
Brasserie Heeren van Huygens opent

De nieuwe brasserie Heeren van Huygens, Herenstraat 68 in Voorburg, opent morgen voor het grote publiek. Naast het drankaanbod zal er gewerkt worden met een bescheiden menukaart. Afgelopen weekeinde tijdens Jazz Culinair werd er proefgedraaid. Toen ging ook het terras aan de kant van de Oude Kerk open. Dit weekeinde komt daar een terras aan de gevel bij. Daar is inmiddels zonwering aangebracht. De vele positieve reacties tijdens Jazz Culinair hebben eigenaar Leo Vermeulen doen besluiten nu met de brasserie, die binnen plaats biedt aan zo’n 40 gasten, te starten. Het restaurant, Herenstraat 66, zal waarschijnlijk pas na de bouwvak-vakantie de deuren openen. In dit gedeelte is plek voor zo’n zestig gasten. De twee terrassen zijn goed voor ongeveer 100 bezoekers.