Nieuws
Indelingen amateurvoetbal

De tegenstanders van zondag hoofdklasser RKAVV in het komende voetbalseizoen zijn bekend. Daarnaast circuleren er op internet (Sportlink) indelingen die de KNVB voor andere klassen heeft gemaakt. Op 15 juli wil de voetbalbond pas met de officiële gegevens naar buiten komen.

RKAVV komt komend seizoen in zondag hoofdklasse A uit tegen: Alcides (Meppel), Alphense Boys (Alphen aan den Rijn), Be Quick 1887 (Haren/Groningen), Emmen, HBS (’s Gravenhage), Hollandia (Hoorn), Hoogeveen, JOS/Watergraafsmeer (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), MSC (Meppel), Quick ’20 (Oldenzaal), SDO (Bussum), SJC (Noordwijk), RKVV Velsen (Driehuis), VOC (Rotterdam).

De indelingen voor zaterdag eersteklasser Forum Sport, zondag tweede klasser VV Wilhelmus en zondag derde klasser Stompwijk’92 luiden – inofficieel – aldus:

1B: SV Nootdorp, XerxesDZB (Rotterdam), Voorschoten’97, Forum Sport, SHO (Oud Beijerland), Heinenoord, Honselersdijk, Die Haghe (Den Haag), Brielle, RVVH (Ridderkerk), Poortugaal, BVCB (Bergschenhoek), VELO (Wateringen), Neptunus Schiebroek (Rotterdam).

2C: Altior, Teylingen, Hillegom, HVV (Den Haag), DOSR (Roelofarendsveen), Foreholte (Voorhout), HVV Laakkwartier (Den Haag), OLIVEO (Pijnacker), RKDEO (Nootdorp), Wippolder (Delft), ASC (Oegstgeest), VV Wilhelmus, HMSH (Den Haag), Concordia (Delft).

3B: SV Charlois (Rotterdam), ODB (Den Haag), Full Speed (Delft), DHL (Delft), Taurus (Delft), Kethel Spaland (Schiedam), SEP (Delft), REMO (Den Haag), Stompwijk’92, Slikkerveer, HOV/DJSCR (Rotterdam), WIK (Den Haag), HWD (Rotterdam), Alphen.

Over de tegenstanders van zaterdagclub SEV zijn nog geen gegevens bekend.