Activiteiten
BLOCKJAM komt terug

BLOCKJAM komt dit jaar terug naar Leidschendam-Voorburg. Nadat vorig jaar de eerste editie plaatsvond bij de skatebaan in Leidschendam is dit jaar het Voorburgse park Vreugd en Rust gekozen als locatie voor het gratis evenement. Het zal gehouden worden op zaterdag 21 september. BLOCKJAM is een cultureel, creatief, informatief en sportief evenement waar jongeren zelf aan mee kunnen organiseren. BLOCKJAM biedt de kans je eigen talent te ontdekken, te etaleren en verder te ontwikkelen. Daarnaast kunnen er tijdens het festival vragen gesteld worden aan professionals op het gebied van gezonde vrijetijdsbesteding, sportverenigingen, wijkactiviteiten en werk- en toekomst.BLOCKJAM brengt jongeren, talenten, wijkorganisaties bij elkaar. Er zijn workshops en demonstraties. Wie zijn talent wil laten zien of BLOCKJAM mee wil komen organiseren kan zich melden via info@aight.nu Kijk voor meer informatie op www.blockjam-denhaag.nl