Activiteiten
Ook Midvliet gaat naar Stompwijkse Paardendagen

Midvliet FM zal aanstaande zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur live te horen zijn vanaf het terrein van de Stompwijkse Paardendagen. Er worden ook televisie  opnames gemaakt die later te zien zullen zijn. De Stompwijkse Paardendagen zijn al meer dan een eeuw een begrip in Stompwijk en ver daarbuiten. Voor de 110e keer spannen de bewoners van het polderdorp in het Groene Hart zich dit jaar opnieuw vol overgave in om een bruisend en gezellig evenement voor jong en oud te organiseren. Tijdens de Stompwijkse Paardendagen staat de paardensport centraal, maar liefhebbers van ander vermaak komen ook aan hun trekken. Voor de kinderen is er vier dagen lang een kermis met een groot aantal attracties. Op zaterdagmiddag is er de Stompwijkse Landlevenfair en tegelijkertijd wordt er tijdens de springwedstrijd gestreden om de ‘Helden van Nooit Gedacht’-wisseltrofee.