Nieuws
Ook SEV kent indeling komend seizoen

Zaterdag vierde klasser SEV speelt komend seizoen in 4C tegen DVC, GR. Willem II, HPSV, Haagse Hout, KSD Marine, HVV Laakkwartier, Oosterheem, Celeritas, Semper Altius, TAC’90, Vredenburch, FC Zoetermeer. Dat heeft de KNVB bekend gemaakt.

De andere, reeds door Vlietnieuws bekend gemaakte indelingen, werden door de voetbalbond bevestigd. Zaterdag eerste klasser Forum Sport komt uit tegen SV Nootdorp, XerxesDZB, Voorschoten’97, SHO, Heinenoord, Honselersdijk, Die Haghe, Brielle, RVVH, Poortugaal, BVCB, VELO, Neptunus Schiebroek.

Zondag hoofdklasser RKAVV speelt tegen Alcides (Meppel), Alphense Boys (Alphen aan den Rijn), Be Quick 1887 (Haren/Groningen), Emmen, HBS (Den Haag), Hollandia (Hoorn), Hoogeveen, JOS/Watergraafsmeer (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), MSC (Meppel), Quick ’20 (Oldenzaal), SDO (Bussum), SJC (Noordwijk), RKVV Velsen (Driehuis), VOC (Rotterdam).

Zondag tweede klasser VV Wilhelmus ontmoet de volgende tegenstanders: Altior, Teylingen, Hillegom, HVV, DOSR, Foreholte, Laakkwartier, OLIVEO, RKDEO, Wippolder, HMSH, Concordia. En zondag derde klasser Stompwijk’92 ontmoet: sv Charlois, ODB, Full Speed, DHL, Taurus, Kethel Spaland, SEP, REMO, Slikkerveer, HOV/DJSCR, WIK, HWD, Alphen.