Rotary Voorburg heeft haar jaarlijkse BBQ gehouden bij de Voorburgse Rugby Club (VRC) aan de Star Leidschendam. Tijdens een gezellige avond maakten de Rotaryleden kennis met de rugbysport. Omdat de Rotary VRC het afgelopen jaar financieel flink heeft gesteund, wilde de vereniging iets terug doen en dus werd er een mooi rugbyfeestje voor de Rotarians in elkaar gestoken.

De speciale avond startte met een demonstratietraining van de Turven (6-8 jarigen) zodat de Rotaryleden een beeld kregen van de rugbysport. Vervolgens werd onder de culinaire leiding van Bianca Put–Van der Voorn het buffet en de barbecue geopend. Gedurende de avond waren er een aantal rondleidingen op het complex, zodat voor de Rotarians tastbaar werd wat VRC heeft gedaan met de financiële bijdragen die ze hebben ontvangen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter