Ze is 86 en daarmee één van de oudste deelnemers in het Wijkleercentrum Alles voor Elkaar op landgoed Schakenbosch. Nu is Carla daar een nieuw project gestart: met statushouders Nederlandse liedjes zingen. Met dit project wil Carla statushouders helpen om Nederlands te leren spreken en stukjes van onze cultuur te leren kennen. Het zingen is iedere dinsdag om 15:00 uur in het Vlietzichtgebouw op Schakenbosch. Zowel statushouders, hun taalmaatje als andere geïnteresseerde zijn van harte welkom. Voor meer informatie www.alles-voorelkaar.nl Twee medewerkers van het Wijkleercentrum, Utku en Irene, hebben recent een certificaat ‘ervaringsdeskundige’ ontvangen van ‘De Achterban Werkt’. Achterban Werkt biedt de kans aan deelnemers om samen en/of eigen projecten op te zetten. Dit op basis van vertrouwen, eigen ervaring en inzet. Wilt u eens komen kijken of u een talent of vaardigheid heeft die u met anderen wilt delen, kom dan langs op de Popelmiddagen van het Wijkleercentrum, iedere zaterdag van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter